Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De supermarktchef

Jeroen De Pauw

Wat eten we vandaag? Die vraag moet in zowat elk huishouden dagelijks wel eens gesteld worden. Want geef toe: er gaat niets boven een zelfbereide maaltijd of een gerecht dat de gezinskok van dienst, je lief of je beste vriend(in) heeft klaargemaakt.

En toch komen we door de dagelijkse drukte vaak niet meer aan koken toe. Terwijl een lekkere en gezonde maaltijd op tafel toveren helemaal niet lang hoeft te duren of een zoveelste beslommering hoeft te zijn.

Voor ‘supermarktchef’ Jeroen De Pauw moet koken in de eerste plaats leuk zijn, en daarom stelt hij in zijn boek ‘De supermarktchef’ gerechten samen waarvan je de ingrediënten in één winkel terugvindt. Geen gehol van de ene speciaalzaak naar de andere, maar gewoon van rayon naar rayon om in te slaan wat je nodig hebt. ‘De supermarktchef ’ laat je toe om lekker en gezond te koken en om je boodschappen zo te organiseren dat je een gevarieerd menu kan samenstellen voor een hele week.

Van makkelijke en snelle gerechten tot ietwat exquisere bereidingen, Oosters-geïnspireerde maaltijden en tongstrelende desserts. Een kookboek voor lente en zomer, met foodsharing als rode draad!

thema

Culi

pag.

-

uitgave

30/05/2015

materiaal

-

formaat

-

status

Op voorraad

ISBN

9789089315410

de auteur

Jeroen De Pauw

De supermarktchef

Nog geen reviews