Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

#LikeMe De verdwijning van Botty

Tom Bouden
Michael Vincent
Joyce Beullens

In de eerste strip van de populaire Ketnet-reeks #LikeMe proberen Caro, Maria, Yemi, Vince en co een groot mysterie op te lossen. 

Hun leerkracht Nederlands, meneer Botty, komt plots niet opdagen en lijkt van de aardbol verdwenen. Dat is helemaal niets voor hem. De vrienden zijn daarom al snel ongerust, zeker wanneer meneer Wolfs hen niet verder wil helpen. Ze besluiten het heft in eigen handen te nemen en op onderzoek uit te gaan. Beetje bij beetje vinden ze aanwijzingen die hen naar een mysterieuze locatie leiden. Wat ze daar zien, overtreft hun gekste dromen. Slagen de vrienden erin om meneer Botty terug te vinden?

Ontdek het eerste spannende avontuur van #LikeMe in stripvorm en laat je verrassen door jouw favoriete vriendengroep als striphelden! 

€ 7,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Young Adult

pag.

32

uitgave

16/10/2021

materiaal

Softcover

formaat

210 x 280

status

Op voorraad

ISBN

9789463935760

Anderen kochten ook

de auteur

Tom Bouden

de auteur

Michael Vincent

de auteur

Joyce Beullens

#LikeMe De verdwijning van Botty

Nog geen reviews