Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De verpleegkundige in het OK

Jo Vrancken

De verpleegkundige in het OK is een uitvoerig geïllustreerd handboek voor zorgprofessionals en verpleegkundigen in opleiding. Het boek gidst je doorheen alle fasen van de perioperatieve zorg: de preoperatieve fase waarbij de patiënt wordt opgenomen op de verpleegafdeling, de peroperatieve fase achter de gesloten deuren van het operatiekwartier en de postoperatieve fase die de patiënt de nodige hersteltijd biedt.

Tijdens al die fasen is deskundigheid van zowel de ervaren als lerende verpleegkundige essentieel. Daarom wil dit handboek de lezer op een heldere manier informeren over de belangrijkste aspecten van de perioperatieve zorg. We behandelen soorten anesthesietechnieken, de positionering van de patiënt op de OK-tafel, instrumentenleer, hechtingsmaterialen, steriliteit, zorg in de recovery en veel meer. Daarbij wordt aandacht besteed aan innovaties binnen het operatiekwartier zoals robotchirurgie en werken in een hybride OK-omgeving.

Al deze onderwerpen worden benaderd vanuit wetenschappelijk oogpunt, maar ook vanuit de praktijkervaring, zodat zorgverleners niet voor verrassingen komen te staan.

Blader in het boek
€ 55
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

272

uitgave

-

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932134

Anderen kochten ook

de auteur

Jo Vrancken

De verpleegkundige in het OK

Nog geen reviews