Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De volksjury

Laura Scheerlinck
Silke Vandenbroeck

De meest spraakmakende moordzaken op een onverantwoorde manier verteld

Is een uil in staat om iemand te vermoorden? En welke mythes bestaan er nu rond mensenvlees? Het zijn maar enkele vragen waar de vrouwen achter De Volksjury op een geheel eigenzinnige manier een antwoord op proberen te bieden. Het resultaat is een bloemlezing van de meest intrigerende moordzaken en verdwijningen van de afgelopen decennia. Denk aan grote zaken zoals de Amanda Knox of Andras Pandy, maar ook meer obscure zaken zoals Issei Sagawa of Gypsy Rose en DeeDee komen aan bod. Kortom, zowel de doorgewinterde True Crime-fan als de occasionele lezer zal zijn gading vinden in dit boek.

De volksjury is dé True Crime-podcast in Vlaanderen en met maar liefst 25.000 luisteraars per aflevering meteen ook de tweede grootste podcast. Sinds De volksjury het levenslicht zag in 2017 (nota bene op Halloween), kleuren de makers op hun eigen unieke manier het True Crime-landschap. Hip, fris, luchtig… Het zijn niet meteen de kernwoorden die je aan aan dit genre zou kunnen linken. En toch werkt het.

€ 22,99
Status: Pre order
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Crime

pag.

224

uitgave

-

materiaal

Softcover

formaat

150x220 mm

status

Pre order

ISBN

9789463933537

Anderen kochten ook

de auteur

Laura Scheerlinck

de auteur

Silke Vandenbroeck

De volksjury

Nog geen reviews