Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De volksjury

Laura Scheerlinck
Silke Vandenbroeck

De meest spraakmakende moordzaken op een onverantwoorde manier verteld

Is een uil in staat om iemand te vermoorden? Hoe moeilijk is het om een gifmoord op te sporen? Wat als je als wetsdokter een lichaam in stukken voor je krijgt? En hoe plan je de perfecte moord?

Het zijn maar enkele vragen waar wij, Silke en Laura van de podcast ‘de volksjury’, op een geheel eigenzinnige manier een antwoord op proberen te bieden. Als echte armchair detectives gingen we te rade bij onder meer wetsdokter Werner Jacobs, advocaat Jef Vermassen, procureur Ine Van Wymersch, journalist Peter R. de Vries en criminologe Shaireen Aftab. Het resultaat is een bloemlezing van de meest intrigerende moordzaken en verdwijningen van de afgelopen decennia. Denk aan grote zaken zoals Amanda Knox of András Pándy, maar ook meer obscure zaken zoals de moord op Renate Jonkers of pastoor Herman Meert komen aan bod. ‘De volksjury’ is met maar liefst 30.000 luisteraars per aflevering dé truecrimepodcast in België.

Blader in het boek
€ 23,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Crime

pag.

232

uitgave

17/05/2021

materiaal

Softcover

formaat

150x220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463933537

Anderen kochten ook

de auteur

Laura Scheerlinck

de auteur

Silke Vandenbroeck

De volksjury

Nog geen reviews