Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De Wellness Formule

Goedele Leyssen

Zet je goede voornemens om in rituelen die blijven

Slechts 8% van de mensen realiseert zijn goede voornemens. De rest blijft dromen dat ‘het ooit wel zal komen’. ‘Ik ga gezonder leven’ is een populair goed voornemen dat we keer op keer met veel enthousiasme maken, maar dat vaak heel snel weer verwatert. Dat is jammer, want goed voor onszelf zorgen ligt aan de basis van succes op alle andere vlakken van ons leven.

Zit jij met een aantal onvoltooide goede voornemens? In De Wellness Formule neemt Goedele Leyssen je mee door de Wellness Cirkel. Ontdek waar het bij jou verkeerd loopt en hoe je je goede voornemens kunt omzetten in krachtige rituelen voor een positieve mindset en een rustige geest in een kerngezond lichaam. Ontwikkel je op basis daarvan jouw gepersonaliseerde Wellness Formule, dan heb je alles in handen om het lichaam en
het leven van je dromen te creëren.

Goedele Leyssen is een personal wellness expert, yoga en meditatie trainer en holistisch voedingsdeskundige. Ze is de auteur van de boeken Boost, Balans en MoodFood.

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

12/05/2019

materiaal

Integraalband

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319647

"Hoe je je dag begint, bepaalt hoe je je dag eindigt. En hoe je je dag eindigt, bepaalt hoe je je dag begint. Creëer goede ochtend- en avondrituelen en je bepaalt hoe je leven eruit zal zien."

Goedele Leyssen

Anderen kochten ook

de auteur

Goedele Leyssen

Download hier je Wellness formulier

De Wellness Formule

Nog geen reviews