Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De Wellness Formule

Goedele Leyssen

RITUELEN VAN 15 MINUTEN VOOR EEN LANG EN GELUKKIG LEVEN

Hoe gebruik je de weinige tijd die je voor jezelf hebt zo efficiënt mogelijk? Door korte en krachtige rituelen in te bouwen aan het begin en/of einde van iedere dag. Laat je inspireren door De Wellness Formule van Goedele Leyssen, yogateacher en bestsellerauteur van diverse lifestyleboeken. Dit all-inclusive healthy lifestyle- en bewegingsconcept bestaat uit korte yoga- en stretchingroutines, workouts voor sterkere spieren en een betere conditie, relaxatie, meditatie- en ademhalingstechnieken.

De Wellness Formule helpt je op de meest aangewezen manier de perfecte balans te vinden en combineert bewegen en ontspannen. De eenvoudige lifestyle resets passen in iedere agenda, ook al staat die overvol. Volg het 28 dagen plan of stel je eigen flow samen en werk in minder dan 15 minuten per dag aan een positieve mindset, een rustige geest en een gezond lichaam.

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

11/05/2019

materiaal

Integraalband

formaat

190 x 240 mm

status

Pre order

ISBN

9789089319647

"Hoe je je dag begint, bepaalt hoe je je dag eindigt. En hoe je je dag eindigt, bepaalt hoe je je dag begint. Creëer goede ochtend- en avondrituelen en je bepaalt hoe je leven eruit zal zien."

Goedele Leyssen

Anderen kochten ook

de auteur

Goedele Leyssen

De Wellness Formule

Nog geen reviews