Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Denk. Zoek. Twijfel.

Sofie Vandroemme
Jozefien Borms

Kritisch denken en onderzoekscompetenties

In tijden van nepnieuws en deepfakes zijn kritisch denken en onderzoeksvaardigheden belangrijker dan ooit. Daarom zet het hoger onderwijs niet alleen in op vakkennis, maar ook op algemene vakoverschrijdende vaardigheden: de future proof skills. Zo krijgen professionele bachelorstudenten alle tools die ze nodig hebben om uit te groeien tot wendbare professionals én kritische burgers. 

Denk. Zoek. Twijfel. is daarbij een onmisbare gids. Het eerste deel focust op kritisch denken: je ontdekt essentiële informatievaardigheden, leert redeneren en kritisch over jezelf reflecteren. In het tweede deel leer je alles over de onderzoekscompetenties die je nodig zult hebben voor je bachelorproef, en later in de beroepspraktijk.

€ 39,95
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

400

uitgave

01/09/2022

materiaal

Softcover

formaat

190 x 250 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463937436

Anderen kochten ook

de auteur

Sofie Vandroemme

de auteur

Jozefien Borms

Denk. Zoek. Twijfel.

Nog geen reviews