Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Depressief? Loser!

Riadh Bahri

Over keihard vallen en weer opstaan

Op het scherm was Riadh Bahri een gevatte VRT-reporter met een brede glimlach, een geslaagde jongeman in de fleur van zijn leven. Buiten beeld kampte Riadh echter met een slopende depressie. Overmand door verdriet sloot hij zich vaak urenlang huilend op in een donker toilet. Uitendelijk stopte hij met werken, lag enkel nog in bed, waste zich niet en at nauwelijks.

De schaamte was enorm. Een depressie is toch voor zwakkelingen? De wanhoop nabij nam Riadh de moedige beslissing om de wereld te tonen hoe een depressie zich meester maakt van je leven. Hij filmde zichzelf en hield er een rauw dagboek op na. Een beklijvend relaas dat recht naar de keel grijpt.

Naast de dagboekfragmenten lees je in Depressief? Loser? hoe Riadh vandaag terugkijkt op zijn donkerste dagen. Treffend en inspirerend beschrijft hij hoe hij de draad van zijn leven opnieuw oppakt, stap voor stap...

Blader in het boek

thema

Actua

pag.

192

uitgave

05/12/2015

materiaal

Softcover

formaat

140 x 215 mm

status

Uitverkocht

ISBN

9789089315793

"Ik ga met pillen beginnen. Lang getwijfeld. De psychologe, de psychiater, ikzelf… Maar hoe ik me nu voel, dat kan en mag niet blijven duren, omdat ik schrik heb voor wat dan komen gaat. Die pillen moeten me helpen. Ik ben benieuwd."

Riadh Bahri

Anderen kochten ook

de auteur

Riadh Bahri

Depressief? Loser!

Nog geen reviews