Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

deSingel

Jasper Croonen

1980-2020

4 november 2020, deSingel mag veertig verjaardagskaarsen -uitblazen. Wat begon als een overmoedig conservatorium-gebouw, werd in nog geen halve eeuw tijd een referentieplek voor toonaangevende muziek-, dans- en theatervoorstellingen. Een huis waar de allergrootste makers op aarde op bezoek kwamen. Waar Anne Teresa De Keersmaeker haar eerste grote dansproducties toonde, waar Ivo van Hove de grote zaal leerde bespelen en waar de beste muziekensembles uit binnen- en buitenland op de planken stonden.

Cultuurjournalist en musicoloog Jasper Croonen dook ter ere van het jubileum in de archieven van de kunstsite, sprak met de protagonisten uit de afgelopen veertig jaar, en pende de geschiedenis van deSingel neer. Het verhaal van een handvol culturele baanbrekers die het kunstenveld in Vlaanderen grondig omwoelden, van een Kunstinstelling van de Vlaamse Overheid met wereldfaam.

Blader in het boek
€ 55,00
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Art

pag.

272

uitgave

01/04/2022

materiaal

Softcover

formaat

210 × 275 mm

status

Op voorraad

Taal

NL

ISBN

9789463937252

de auteur

Jasper Croonen

deSingel

Nog geen reviews