Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Durf verkopen!

Walter Spruyt
Liesbeth Huysmans

Scoor weer met échte sales in een digitale wereld

In Durf verkopen! bundelen Liesbeth Huysmans (zaakvoerder, verkooptrainer en -coach Liss) en Walter Spruyt (Sales Coach) hun ruime praktijk- en onderwijservaring op het gebied van b2b-verkoop. De focus ligt op de verkoopdomeinen waarbij prospectie een belangrijk onderdeel van de verkoopactiviteit vormt.

Nu we steeds meer online gaan, loont een slimme aanpak van offline verkoop in combinatie met online kanalen. Durf verkopen! geeft je een succesvol stappenplan dat je weer écht doet verkopen. Op de baan, aan de telefoon en via online kanalen zoals MS Teams, Zoom, WebEx, Google Meet… De auteurs besteden daarbij aandacht aan de impact van digitale marketing en social media op het b2b-verkoopproces.

Door de vele marktveranderingen en digitalisering is de klassieke verkooppijplijn soms op een andere manier van toepassing. Eerder lag het zwaartepunt van het initiatief voor een verkoopgesprek voornamelijk bij de verkoper. Prospecten hadden vaak een latente behoefte die door het initiatief van de verkoper acuut werd.

Onder invloed van de sociale media is dat zwaartepunt verschoven. Klanten zijn zich meer bewust van een behoefte en zoeken zelf naar mogelijke oplossingen. Daardoor nemen ze vaker zelf het initiatief om leveranciers te contacteren.

Ontdek alle vernieuwende verkooptechnieken en boost je offline verkoop in een digitale wereld! De vele concrete voorbeelden, praktijkcases en filmpjes helpen je meteen op weg: gegarandeerd voldoening en meer resultaat als sales professional.

€ 45,00
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

640

uitgave

01/04/2022

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463937580

Anderen kochten ook

de auteur

Walter Spruyt

de auteur

Liesbeth Huysmans

Durf verkopen!

Nog geen reviews