Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Easy Fit Food

Charlot Pauwels

Geen enkel dieet doet beter dan de juiste balans

Easy Fit Food is jouw kans om te komen tot een gezonde en uitgebalanceerde levensstijl. Geen strikt dieetplan dat je slechts enkele weken volhoudt, maar een uitgekiende leidraad voor een landurig resultaat. Want geen enkel dieet is zo sterk als het vinden van de juiste balans. Personal trainer Martijn Schaubroeck vertelt je hier alles over in dit boek.

Naast de theoretische basis en de volledige waarheid over gezonde voeding, bevat dit boek 48 recepten. Gerechten die niet alleen gezond, maar ook snel,
simpel én lekker zijn. Foodblogster Charlot Pauwels deelt vanuit haar eigen ervaring hoe de balans omgetoverd kan worden in alledaagse gerechten. Easy Fit Food maakt komaf met diëten en is de perfecte tool in de zoektocht naar dié perfecte balans.

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

184

uitgave

18/01/2020

materiaal

Softcover met maximale flappen

formaat

190 × 245 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463930956

Anderen kochten ook

de auteur

Charlot Pauwels

Easy Fit Food

Nog geen reviews