Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Easy Iceland

Dagny Ros Asmundsdottir

Lekkere, lichte en vooral easy recepten, geïnspireerd door de Ijslandse keuken

Het ruwe en spectaculaire IJsland maakte de laatste jaren furore als populaire reisbestemming. Maar ook de IJslandse keuken is het ontdekken waard! 

Met haar traiteurservice Fisk Boutique, in het televisieprogramma De Perfecte Keuken met Piet Huysentruyt en in Toasted! op de kooktelevisiezender Njam! verraste de blonde keukenprinses Dagny Rós vriend en viking met haar Scandinavische kookkunsten. In haar boek ‘Easy Iceland’ maakt ze je helemaal wegwijs in de gezonde maar vooral lekkere eetcultuur van haar geboorteland. 

Dagny Rós wil in haar boek aantonen dat koken absoluut niet moeilijk hoeft te zijn, of je nu eten klaarmaakt voor een doordeweekse dag of voor een feestelijk diner voor vrienden of familie. Er is één constante in haar keuken: fun! Koken moet leuk zijn. Liefst zo gezond mogelijk, maar een decadente Snickerstaart waar je de vingers van af likt, dat mag ook af en toe. 

thema

Culi

pag.

192

uitgave

19/03/2015

materiaal

Hardcover

formaat

185 x 245 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089315083

"Dagny’s keuken, dat is zorgeloos genieten van puur voedsel. Haar credo ‘easy, healthy, delicious’weergalmt in al haar recepten."

Anderen kochten ook

de auteur

Dagny Ros Asmundsdottir

Easy Iceland

Nog geen reviews