Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Economie wat doe je ermee?

Karolien Van Riel

Economie, wat doe je ermee? Dat vragen veel studenten zich weleens af, want werkloosheid, productiekosten, marktprijs… dat alles klinkt voor vele als een ver-van-mijn-bedshow. En toch hebben die economische principes een enorme invloed op bijna alle beslissingen die vandaag in bedrijven en overheden worden genomen. Ze hebben een impact op jouw keuzes, jouw leven en jouw toekomst. Wanneer je de economische principes begrijpt zal je ook zelf in staat zijn betere beslissingen te nemen.

Daarom leert dit handboek je daadwerkelijk een antwoord te geven op de vraag: Economie, wat doe je ermee? En dat gebeurt op een bijzondere manier. Bij het openslaan van dit boek word je namelijk gepromoveerd tot CEO van je eigen bedrijfje in artisanale perenlimonade. Op basis van een aantal relevante topics leer je hoe economie een antwoord kan bieden op vragen die je jezelf als ondernemer zal moeten stellen. Bovendien leer je hoe economie haar stempel drukt op de bedrijfswereld, de overheid en de maatschappij.

Ga de uitdaging aan om van jouw bedrijf een succes te maken.

Blader in het boek
€ 42
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

408

uitgave

01/09/2020

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931496

Anderen kochten ook

de auteur

Karolien Van Riel

Economie wat doe je ermee?

Nog geen reviews