Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Een duik in de liefde

Christophe Ono-dit-Biot

Paz, een jonge, succesvolle fotografe, is met de noorderzon vertrokken, man en kind achterlatend in Parijs. Acht maanden later wordt haar naakte, levenloze lichaam aangetroffen op een Arabisch strand. Wat is er gebeurd? Stap voor stap komt haar man César, kunstcriticus en journalist, achter de pijnlijke waarheid en besluit hij die op te schrijven voor hun zoontje Hector, voor later. Hoe Paz en César elkaar ontmoeten, verliefd worden en daarna langzaam uit elkaar groeien. Hoe de kunst kan stimuleren en

kan verstikken. Hoe de liefde voor de ander op fatale wijze moet wedijveren met de liefde voor de vrijheid. Met dit magistrale verhaal stelt Christophe Ono-dit-Biot (1975) ons de vragen die er in de 21e eeuw toe doen.

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Literatuur

pag.

400

uitgave

19/09/2020

materiaal

Paperback

formaat

150 × 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932875

"Een prachtige roman over het mysterie van een verloren liefde, maar ook een prikkelende roman over de betekenis van kunst in het hedendaagse Europa. Het boek verdient een Nederlandse vertaling. "

Margot Dijkgraaf (nrc)

Anderen kochten ook

de auteur

Christophe Ono-dit-Biot

Een duik in de liefde

Nog geen reviews