Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Een kind, waarom lukt het niet bij ons?

Guy Verhulst
Liesbet De Vuyst

Antwoorden op al je vragen rond vruchtbaarheidsproblemen en fertiliteitsbehandelingen

Jullie willen graag een kindje? Maar die kinderwens vervullen verloopt moeilijker dan verwacht. Na een jaar is het nog niet gelukt om zwanger te worden. Soms is het normaal dat een spontane zwangerschap wat langer op zich laat wachten en is er sprake van een vruchtbaarheidsprobleem. Steeds meer mensen kloppen aan bij een fertiliteitscentrum. Als een spontane zwangerschap uitblijft en je aan het begin van een vruchtbaarheidsbehandeling staat, zit je met een heleboel vragen. Waarom lukt zwanger worden niet vanzelf? Hoe verloopt een IVF-behandeling? Wat is PCOS, ICSI en PGT? Wat zegt de wet over het invriezen van embryo’s? En hoe zit het met de anonimiteit van eicel- of spermadonoren? Kan ik een beroep doen op een draagmoeder?

In Een kind, waarom lukt het niet bij ons? beantwoordt dokter Guy Verhulst die en vele andere vragen op een eenvoudige manier in woord en beeld. Het boek geeft een duidelijk overzicht van alle mogelijke behandelingen, legt stap voor stap uit hoe ze verlopen en brengt herkenbare getuigenissen.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

09/01/2021

materiaal

Softcover

formaat

150 x 220

status

Op voorraad

ISBN

9789463933193

Anderen kochten ook

de auteur

Guy Verhulst

de auteur

Liesbet De Vuyst

Een kind, waarom lukt het niet bij ons?

Nog geen reviews