Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Een tijdloos interieur op maat

Bart Appeltans

Hoe creër je de sfeer die bij jou past?

In dit boek toont interieurarchitect Bart Appeltans hoe zijn ideale interieur eruit ziet. Met welke materialen bekom je de sfeer die bij jou past? En waar moet je allemaal aan denken als je jouw droominterieur gaat creëren? Aan de hand van de mooiste woningprojecten van de afgelopen jaren toont de creatieve interieurarchitect verschillende sferen.

Hij staat stil bij materialen, patronen en texturen die passen in verschillende interieurs. Een mix van projectfoto’s, materialenpaletten en moadboards tonen bovendien diverse stijlen van hedendaagse trends en stijlen. Verder deelt Bart Appeltans in dit zijn knowhow over de voor- en nadelen van renoveren en toont hij de grootste valkuilen.

Bart Appeltans is de populaire interieurarchitect uit het televisieprogramma ‘Blind Gekocht’. In 2008 richtte hij samen met Liesbet Bemong het interieur- en architectenbureau SFAR op. SFAR architects of atmospeher creëert tijdloze, sfeervolle en warme interieurs. Een hedendaagse strakke vormgeving uitgevoerd in warme, natuurlijke en tijdloze materialen.


thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

18/04/2020

materiaal

Hardcover met folie

formaat

130 × 290 mm

status

Pre order

ISBN

9789463931267

Anderen kochten ook

de auteur

Bart Appeltans

Een tijdloos interieur op maat

Nog geen reviews