Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Tijdloos

Bart Appeltans

Eindeloos veel sfeer in een tijdloze ruimte

In dit boek toont Vlaanderens meest populaire interieur­architect Bart Appeltans hoe zijn ideale interieur eruit ziet. Met welke materialen bekom je de sfeer die bij jou past? En waar moet je allemaal aan denken als je jouw droom­interieur gaat creëren? Aan de hand van de mooiste woningprojecten toont de creatieve interieur­architect verschillende sferen.

Hij staat stil bij materialen, patronen en texturen die passen in verschillende interieurs. Een mix van projectfoto’s, materialenpaletten en moodboards tonen bovendien diverse stijlen van hedendaagse trends. Verder deelt Bart Appeltans in dit boek zijn knowhow over de voor- en nadelen van renoveren en toont hij de grootste valkuilen. 

Bart Appeltans stelt in Tijdloos zijn portfolio voor. In 2008 richtte hij samen met Liesbet Bemong het interieur-­ en architectenbureau SFAR op. SFAR (architects of atmosphere) creëert tijdloze, sfeervolle en warme interieurs. Een hedendaagse strakke vormgeving uitgevoerd in warme, natuurlijke en tijdloze materialen.

Blader in het boek
€ 29,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

08/04/2020

materiaal

Hardcover met buikband

formaat

130 × 290 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931267

Anderen kochten ook

de auteur

Bart Appeltans

Tijdloos

Nog geen reviews