Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Het boek van @elindo

Elindo Avastia

Op het internet like a boss

Het internet biedt een schat aan kansen en eindeloos entertainment. Je kan met je vrienden chatten, je laten inspireren door influencers op Instagram, je talenten ontplooien via Tik Tok of je te pletter lachen met kattenfilmpjes op YouTube. 

Tegelijk bots je in de digitale wereld soms op vragen. Vanaf welke leeftijd mag je op Snapchat? Wat als je in een game moet betalen om verder te spelen? Of wat als je te maken krijgt met vervelende problemen zoals online pesterijen of een gehackt account? Of het ergste van allemaal, je gaat een hele avond op restaurant met je ouders en de wifi blijkt niet te werken!

Net zoals in het Ketnet programma '@elindo’ sprokkelt de ster van Ghost Rockers in dit boek het leukste van het internet. Hij luistert naar straffe getuigenissen en zoekt samen met jongeren en een panel van tieners met wat meer ervaring naar antwoorden.

Voor jongeren tussen 9 en 14 jaar

€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Kids

pag.

144

uitgave

16/10/2018

materiaal

Softcover

formaat

190 mm x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089317407

"@elindo gidst je op een leuke manier doorheen je soms complexe digitaal leventje."

Anderen kochten ook

de auteur

Elindo Avastia

Het boek van @elindo

Nog geen reviews