Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Elke ochtend de zee

Karl-Heinz Ott

Dertig jaar lang was Sonja manager van een hotel aan de Bodensee. Lange tijd liepen de zaken goed, haar man Bruno kreeg zelfs een ster als kok. Maar dan sterft Bruno. Dreef de faillietverklaring hem tot zelfmoord? Bruno’s broer Arno is bereid om alles over te nemen, inclusief de berg schulden, op voorwaarde dat Sonja verdwijnt. En dat doet ze.
Nu staat ze aan de rand van de kliff en bij Abydyr, een afgelegen Welsh dorp. Het regent elke dag in Wales, maar de zee, die is prachtig. Kijkend naar beneden rest haar enkel nog de vraag wanneer ze zal springen.

Elke ochtend de zee vertelt het verhaal van een vrouw die niet aan het ongeluk lijkt te kunnen ontsnappen. Maar zelfs in ongeluk schuilt loutering, zo blijkt uit Karl-Heinz Otts briljante roman.

Vertaald door Els Snick:
oprichtster van het Joseph Roth Genootschap, recensente van Duitse literatuur voor Klara, vertaalde onder meer werk van Bertolt Brecht, Günter Grass en Stefan Zweig.

Blader in het boek
€ 20,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Literatuur

pag.

144

uitgave

25/05/2019

materiaal

Softcover met buikband

formaat

140 x 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463930147

" Een frisse zeebries van de Duitse Julian Barnes "

Bent Van Looy

Anderen kochten ook

de auteur

Karl-Heinz Ott

Recensie De Standaard der Letteren. Goed voor 4 sterren.

Elke ochtend de zee

Nog geen reviews