Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Epidemiologie en economie van de diergezondheidszorg

Jeroen Dewulf

Duurzame dierhouderij en voedselproductie worden alsmaar belangrijker, en het beschermen van de diergezondheid is daarbij cruciaal. Daarom neemt ook het belang van de veterinaire epidemiologie en de preventieve diergeneeskunde toe, zowel voor landbouwhuisdieren als voor gezelschapsdieren. Daarnaast hebben diergezondheidsproblemen ook steeds een belangrijke economische impact voor dierhouders en zelfs voor de hele maatschappij. De gezondheid van mens en dier zijn immers sterk met elkaar verweven. 

Dit boek geeft een handig overzicht van alle voornaamste epidemiologische en economische concepten in de diergeneeskunde. Enerzijds leer je alles over het voorkomen en de verspreiding van dierziekten, van testevaluatie en studieopzet tot risicoanalyse, dierziektebestrijding en evidence-based veterinary medicine. Anderzijds maak je kennis met een aantal economische basisconcepten en de economische impact van dierziekten. Aan de hand van concrete voorbeelden ontdek je hoe die epidemiologische en economische kennis toegepast wordt in de diergeneeskundige praktijk. 

Daardoor is dit boek van onschatbare waarde voor iedere diergezondheidswerker (in opleiding) die met epidemiologische vraagstukken wordt geconfronteerd en deze op een gefundeerde manier wil aanpakken.

Blader in het boek
€ 42,00
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

352

uitgave

01/02/2022

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463937016

Anderen kochten ook

de auteur

Jeroen Dewulf

Epidemiologie en economie van de diergezondheidszorg

Nog geen reviews