Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Eva's geheimen

Ljuba Arnautovic

Het is 1944, Oostenrijk wordt bestuurd door het Derde Rijk. Eva woont in Wenen en werkt voor het regionale kerkbestuur. Een ogenschijnlijk volgzaam leven, maar in haar woning houdt ze al maandenlang mensen verborgen.

Niemand kent Eva echt, niemand kent haar verleden dat ze noodgedwongen moet verzwijgen. Ook haar pijn en eenzaamheid verbergt ze. Haar man is het land uit gevlucht. Haar zonen zijn gestationeerd in de Sovjet-Unie, ook dat contact is verbroken. Lijdzaam vervult Eva wat ze beschouwt als haar plicht. En dan ontmoet zij Walter, die bij haar onderduikt. In hem herkent zij een verwante ziel tot wie ze toenadering zoekt.

Eva’s geheimen is een beklemmende autobiografi sche roman, waarin de schrijfster haar moedige grootmoeder eert en een gezicht geeft aan wie door oorlog op de vlucht wordt gedreven.


Vertaald door Kris Lauwerys en Isabelle Schoepen: vertalersduo met een voorliefde voor literatuur uit Oostenrijk en Franstalig België, vertaalden onder meer werk van Georges Simenon, Milena Michiko Flasar en Philipp Blom.

Blader in het boek
€ 21,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Literatuur

pag.

-

uitgave

25/05/2019

materiaal

Softcover met buikband

formaat

140 x 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463930123

"Een aangrijpend stukje geschiedenis dat niet langer geheim mag blijven"

Eva Mouton

Anderen kochten ook

de auteur

Ljuba Arnautovic

Eva's geheimen

Nog geen reviews