Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Fan van Frans - herwerkte editie 2022

auteurs Fan van Frans

Zo pak je het aan in de basisschool

Studenten in opleiding, onderwijzers in het werkveld, lerarenopleiders en allen die fan van Frans zijn, krijgen in dit handboek een didactisch kader voor Frans in de basisschool. De acht auteurs van vier lerarenopleidingen willen met dit handboek een gedragen visie weergeven van de recente didactiek voor Frans in de basisschool. Hierbij is er aandacht voor zowel taalinitiatie als voor de functionele kennis (uitspraak, woordenschat en grammatica) en de vaardigheden (luisteren, lezen, spreken, mondelinge interactie en schrijven) van het formeel onderwijs. 

Fan van Frans toont hoe je Frans als vreemde taal op een goede manier kan aanleren in de klas. Daarbij wordt onder andere gefocust op de differentiatie, de evaluatie en de feedback die onontbeerlijk zijn in het vreemdetalenonderwijs. Daarnaast reiken de auteurs allerhande liedjes, gedichten, video’s, prentenboeken, taalspelletjes en online tools aan, om Frans een extra boost te geven. Deze volledig herziene editie bevat handige QR-codes waarmee je dat lesmateriaal kant-en-klaar kan downloaden en een volledig uitgewerkte voorbeeldles inclusief werkbundel en evaluatieformulier. 

De didactische tips, voorbeelden en good practices in dit boek bieden de nodige inspiratie voor iedereen die fan wil worden van Frans.

€ 37,00
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

392

uitgave

02/05/2022

materiaal

Softcover

formaat

190x240

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463937191

Anderen kochten ook

de auteur

auteurs Fan van Frans

Fan van Frans - herwerkte editie 2022

Nog geen reviews