Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Fast food

Sandra Bekkari

80 snelle recepten

Sandra Bekkari is zonder twijfel Vlaanderens meest bekende voedingsdeskundige. Met de boekenreeks ‘Nooit Meer Diëten’, een eigen kookprogramma en haar Sana 7-stappenplan inspireerde ze heel wat mensen om de meest stralende versie van zichzelf te worden. Meer dan 500.000 keer gingen haar boeken reeds over de toonbank, om nog maar te zwijgen over het aantal keer haar gerechten dagelijks worden klaargemaakt.

Met Fast Food bewijst Sandra de lezer nogmaals dat gezond koken ook snel kan en dat het een haalbare kaart is voor iedereen. En neem Fast Food gerust letterlijk, want met dit boek zal ‘geen tijd’ niet langer een excuus zijn. De 80 snelle recepten staan in een handomdraai op tafel en geven jou de kans om écht te genieten. Dit boek doet wat het belooft: meer tijd voor jezelf, je gezin én voor die fantastisch lekkere maaltijd die voor je neus staat…

Blader in het boek
€ 26,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

208

uitgave

28/09/2019

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 245

status

Op voorraad

ISBN

9789463930895

Anderen kochten ook

de auteur

Sandra Bekkari

Fast food

0
Gebaseerd op 1 reviews


11/09/2019
Gezonde voeding met veeeel groentjes , lekker van smaak en kleurig . Gemakkelijk te maken en verslavend eens je begint . Top !