Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Faudt nieuws

Jan Nelis

Jan Nelis is art director van De Tijd en dat is niet om mee te lachen. Daarom schiep hij in de krant zijn eigen rubriek. Faudt Nieuws is een hedendaags beeldenstormpje als wrang-vrolijk verzet tegen de ernst. Titels uit kranten en nieuwssites worden omgebouwd tot spotfoto’s. Bewerkt met digitale scalpels en voorzien van de juiste tekstballonnen illustreren ze de absurditeit van de realiteit.

Omdat tussen ‘serieus’ en ‘nemen’ vaker ‘bij de neus’ zou moeten staan, passeert iedereen de revue: koningshuizen, politici, topsporters, entertainers, tandartsen, ruimtevaarders, huisdieren. En Siegfried Bracke. Dit boek is een selecte bundeling van de spotfoto’s uit Faudt Nieuws. En een logische opstap naar de Vlaamse canon.

Blader in het boek
€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Humor

pag.

208

uitgave

26/09/2020

materiaal

Softcover

formaat

150 × 190 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932912

Anderen kochten ook

de auteur

Jan Nelis

Faudt nieuws

Nog geen reviews