Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Fearless living

Jean-Philippe Demeyer

Jean-Philippe Demeyer begon zijn carrière als antiquair, maar als interieurdecorateur kon hij zijn creativiteit ten volle ontplooien. Al enkele jaren combineert hij oud met nieuw, antiek met vintage, aangevuld met eigenzinnige eigen ontwerpen. Met succes: in binnen- en buitenland staat hij bekend als een van de meest originele interieurontwerpers van het land.

Voor Jean-Philippe is het belangrijkste in een huis niet de ruimte of de inrichting, maar de sfeer. En die wordt bepaald door de objecten: weelderige tapijten, kleurrijke kussens, vrolijke curiosa. Net zoals een nomade die met een karavaan van plaats tot plaats trekt en steeds opnieuw zijn tent uitstalt, kan hij eender welke ruimte een ziel geven met een uitbundigheid van kleuren, vormen en materialen.

De pracht en praal van vervlogen Victoriaanse tijden, het exotisme van Oosterse culturen, de strakheid van modern design: alles krijgt zijn plaats in een uitzonderlijk boek (met meer dan 215 foto's) dat enkel omschreven kan worden als ‘Fearless Living’. Tijd om afscheid te nemen van de saaiheid en je te storten in de waanzinnige trip die dit boek geworden is.

€ 175
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Art

pag.

224

uitgave

31/03/2018

materiaal

Flatbinding

formaat

250 x 325 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089317971

Anderen kochten ook

de auteur

Jean-Philippe Demeyer

Fearless living

Nog geen reviews