Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Femke

Mijn leven, vechten voor geluk

Femkes leven in Thuis is niet altijd over rozen gegaan. Ze groeit in eerder armoedige omstandigheden op met haar alleenstaande mama, Nancy. Ze probeert zich uit de marginaliteit te werken en vecht voor haar geluk, maar steeds weer zijn er nieuwe tegenslagen en misstappen: woelige relaties, geldproblemen, drugs, ruzie met stiefvader Eddy, de dood van haar zoontje Lucas.

Net wanneer alles eindelijk goed begint te gaan met de Withoeve en haar huwelijk met Peter en haar zoontje Vic, duikt er een kind op uit een vorige relatie van Peter. Dit zorgt voor grote spanningen, alles dreigt weer kapot te gaan...

Femke is de tweede aflevering uit een nieuwe reeks autobiografieën van de Thuis-personages. Hoe en waarom zijn ze geworden wie ze nu zijn? Welke nog onbekende gebeurtenissen uit hun verleden hebben hun persoonlijkheid gevormd? De nieuwe reeks blijft niet in het verleden plakken. Want ook nu verneemt de lezer actuele feiten die pas later op televisie zullen komen.

€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Pop culture

pag.

176

uitgave

12/10/2021

materiaal

Softcover

formaat

140x215 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463935999

Anderen kochten ook

Femke

Nog geen reviews