Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

FIRE

Charlotte van Brabander

Hoe op jonge leeftijd stoppen met werken

Een goede financiële planning zorgt voor financiële vrijheid. De lage rentes op ons spaargeld, de hoge inflatie, de onzekerheid over ons pensioen en de ratrace waarin we ons bevinden, maken dat belangrijker dan ooit. 

Voor de doorsnee Vlaming is geld nog een taboe, waardoor men weinig kennis en vaak een verkeerde mindset over geld heeft. Toch is het net een goede financiële achtergrond die de hoogste return on investment heeft. Financiële gezondheid is immers even belangrijk als fysieke of mentale gezondheid, ongeacht jouw budget of inkomen. 

In FIRE legt Charlotte aan de hand van haar eigen verhaal uit hoe je de weg naar financiële vrijheid plant. ‘FIRE’ staat voor Financial Independence, Retire Early. Dankzij dit boek zal jouw relatie met geld verbeteren: je leert een slim financieel plan uitstippelen en succesvol beleggen, sparen en investeren. Hierdoor word je financieel onafhankelijk en kan je, met wat geluk, vroeger dan voorzien met pensioen. 

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

192

uitgave

31/03/2022

materiaal

Softcover

formaat

150 x 220

status

Op voorraad

ISBN

9789463930703

"We besteden veel tijd en geld aan onze fysieke en mentale gezondheid. Helaas doen we dat wat minder voor onze financiële gezondheid. Desondanks bepaalt die onze levens en levenskwaliteit. FIRE veegt financiële taboes van tafel en verbetert je relatie met geld."

Charlotte Van Brabander

Anderen kochten ook

de auteur

Charlotte van Brabander

FIRE

Nog geen reviews