Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Fit zonder fitness

Frédéric Heylen

Handleiding voor een eneriek leven

Fit zijn betekent dat je je gezond en energiek voelt, dat je over voldoende energie beschikt om de dingen te doen die ‘moeten’ maar ook om te genieten. Fitheid is dus niet enkel en alleen sportief of gespierd zijn. We moeten vandaag veel te veel, maar klopt dit wel? Hoe behoud je zoveel mogelijk energie om naast de verplichte dingen ook toe te komen aan die dingen die je écht wil.

In dit boek biedt Frédéric Heylen de handvaten om het maximale uit jouw leven te halen zonder dat je jezelf voorbij loopt. Als personal coach helpt Frédéric dagelijks heel wat mensen om zich beter in hun vel te doen voelen. Voor het eerst bundelt hij zijn tips en tricks in deze handleiding voor een energiek leven. Hij staat niet alleen stil bij voeding en beweging, maar ook ontspanning en mindset komen aan bod. Het uiteindelijke doel van dit boek is om de lezer bij de hand te nemen op de weg naar een fit leven om zoveel mogelijk te kunnen genieten. Want draait het tenslotte daar niet om in het leven….

Blader in het boek
€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

04/04/2020

materiaal

Softcover

formaat

150 × 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931632

Anderen kochten ook

de auteur

Frédéric Heylen

Fit zonder fitness

Nog geen reviews