Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Flik in Brussel

Dennis Sutherland

“Ik zie en beleef elke dag het hele strafwetboek op straat”

In 2000 werd Dennis Sutherland politieman. Hij koos bewust voor Brussel, omdat hij dáár de grootste uitdagingen zag. En inderdaad: al meer dan 20 jaar beleeft Dennis in Molenbeek en buurgemeenten elke dag het hele strafwetboek. Van handtassendiefstallen tot terrorisme, van burenruzies tot relschoppers, van stalking tot verkrachting, van nachtlawaai tot zware overvallen, van illegalen tot moord, van drugsverslavingen tot hooligans. Hij ziet daarbij veel miserie, veel agressie, veel frustratie. Maar hij heeft ook nog altijd het gevoel dat hij iets kan betekenen als ‘flik in Brussel’, dat hij mensen helpt, problemen oplost. 

Een unieke getuigenis van een man die nooit het gevoel heeft ‘in the hellhole’ van België te werken, maar elke dag met plezier aan de slag gaat, zelfs in de moeilijkste wijken van het land. 

€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

208

uitgave

28/05/2022

materiaal

Softcover

formaat

150x220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463937146

Anderen kochten ook

de auteur

Dennis Sutherland

Flik in Brussel

Nog geen reviews