Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Flower Bomb

Ilka Vermeiren

Hoe bloemen je leven opfleuren

Bloemen. Ze spelen een stille hoofdrol tijdens de belangrijke momenten in het leven: bij een huwelijk, maar evengoed als iemand ster. Ze worden geschonken als dankjewel, bij een bezoek, voor een verjaardag of om de liefde te vieren. Bloemen zijn er in alle geuren en kleuren, ja, zelfs in allerlei smaken, elk met hun eigen verhaal en symbolische waarde.

‘Flower Bomb’ toont de veelzijdigheid van de meest fleurige uitspattingen van de natuur. Leer om stap voor stap zelf de mooiste boeketten samen te stellen – klein en fijn of weelderig en uitbundig. Ga aan de slag met bloemen in je kapsel. Fleur je huis op met de leukste interieurtips. Pimp je eten en drankjes met eetbare bloemen en maak de beste beautyproducten zelf! Met ‘Flower Bomb’ breng je meer bloemen in je leven, op allerlei manieren.

Ilka Vermeiren is fan van het eerste uur. In haar Greenhouse Styling Bar geeft ze creatieve workshops en stylingsessies met bloemen in de hoofdrol.

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

12/01/2019

materiaal

Integraalband

formaat

190 mm x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

-

Anderen kochten ook

de auteur

Ilka Vermeiren

Flower Bomb

Nog geen reviews