Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

FODMAP-arm koken voor een rustige buik

Sandra Bekkari
Sofie De Laet

Een selectie van 70 recepten uit de NMD-reeks

Sandra Bekkari en Sana-coach/diëtiste Sofie De Laet bundelen in dit boek de beste recepten uit Nooit meer diëten en steken ze in een FODMAP-vriendelijk jasje. Ondanks de lange lijst van niet toegelaten voedingsmiddelen tonen Sandra en Sofie dat gerechten voor personen met het prikkelbare darmsyndroom (PDS) wel degelijk lekker, gezond en gevarieerd kunnen zijn. Naast de recepten wordt ook het theoretische aspect van FODMAP besproken. De eliminatiefase, herintroductiefase en het persoonlijke FODMAP voedingspatroon komen hierin uitgebreid aan bod. De selectie van gerechten in dit boek past perfect binnen de eliminatiefase van het FODMAP-eetpatroon.

Dit boek is een must-have voor iedereen met prikkelbare darmen die op zoek is naar heerlijk gezonde en gevarieerde recepten.

€ 27,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

208

uitgave

16/04/2021

materiaal

Hardcover

formaat

-

status

Op voorraad

ISBN

9789463934114

Anderen kochten ook

de auteur

Sandra Bekkari

de auteur

Sofie De Laet

FODMAP-arm koken voor een rustige buik

Nog geen reviews