Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Forza Cycling

Pieter Vanderhaegen
Nick Audooren

Een vernieuwend fietshandboek over trainen en voeding

Forza Cycling staat voor slimmer trainen op de fiets. Dit eigenzinnig handboek stelt elke wielertoerist, van debutant tot diehard, in staat om zijn of haar skills op de fiets aan te scherpen en persoonlijke doelstellingen te realiseren. Wat mag je verwachten? Recente en beproefde trainingsmethodes, voedingsadvies dat je niet reduceert tot een suikerjunk, een genuanceerde kijk op herstel, sportpsychologie op maat van de wielrenner, een functionele Forza oefenset waardoor je beter zal bewegen op je fiets en aangepaste trainingsschema’s waarmee de auteurs je moeiteloos door unieke parcours in de Vlaamse Ardennen loodsen … alles komt aan bod.

Blader in het boek

thema

Sport

pag.

192

uitgave

27/02/2016

materiaal

Hardcover

formaat

150 x 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089316103

"Echt een leuk boek! Het ligt makkelijk in de hand, heeft dankzij zijn hardcover en papierdikte de nodige stevigheid, de teksten zijn goed opgebouwd en alle aspecten van het wielrennen komen ruim aan bod."

Niels Albert voor Het Laatste Nieuws

Schoon volk

Jonge wielertalenten Tiesj Benoot, Jens Keukeleire en Louis Vervaeke geven in Forza Cycling een inkijk in het leven van een profrenner en lossen advies en insider-tips. Verder wordt de gids aangedikt met inspirerende getuigenissen.

Met bijdragen van onder meer wereldkampioen Rob Woestenborghs, topkinesist Lieven Maesschalck, proftrainer Frederik Broché, sportpsycholoog Eva Maenhout, sportjournalist Ruben Van Gucht en topsportconsultant Thomas D’havé.

Anderen kochten ook

de auteur

Pieter Vanderhaegen

de auteur

Nick Audooren

Forza Cycling

Nog geen reviews