Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Fulltime gepassioneerd

Linda Cappelle

Hoe gelukkige medewerkers je succesvol maken

Wij zijn Bright Plus! Die boodschap verkondigen de medewerkers van deze Great Place To Work met heel veel fierheid. En die trots komt niet uit de lucht gevallen. Toen general manager Linda Cappelle van dichtbij meemaakte hoe groot de impact van welzijn op het werk kan zijn, besloot ze daarvan een prioriteit te maken. Samen met het hele team ging ze op zoek naar een onderbouwd, behapbaar en herkenbaar welzijnsbeleid voor haar organisatie. Met de focus op de 5 G’s van gemotiveerde, gezonde, geïnformeerde, gelukkige en getalenteerde medewerkers bouwde ze samen met haar mensen aan een welzijnsbeleid dat werkt. Niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor de organisatie. 

Nadat ze de passie en de sfeer op de werkvloer merkbaar zag verbeteren, had ze nog één mooi doel voor ogen: die ervaring delen en collega-leidinggevenden een leidraad bieden om ook in hun bedrijf op een effectieve manier in te zetten op hun meest waardevolle kapitaal: de mensen.

Fulltime gepassioneerd is een boek met visie en behapbaar advies dat van je organisatie en je medewerkers één hechte familie maakt.

€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

192

uitgave

12/09/2020

materiaal

Softcover

formaat

200 × 260 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932424

Anderen kochten ook

de auteur

Linda Cappelle

Fulltime gepassioneerd

Nog geen reviews