Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Functional fit

Mulamba Van den Hende

In 12 weken naar een fitter en gezonder leven

In tegenstelling tot de klassieke fitness gaat functional training (training op maat) uit van een natuurlijke manier van bewegen. Hoe gebruik je je lichaam in het dagelijkse leven? Op basis daarvan worden eenvoudige maar doeltreffende oefeningen ontwikkeld. Het doel van functional training is om de werking van je lichaam zo te verbeteren dat je gewone handelingen energiekkan uitvoeren, zonder enige pijn. En dus om op een verantwoorde en leuke manier fit te worden en blijven, zonder dure fitnessabonnementen of toestellen. 

Een gezondere levenstijl staat met stip op nummer 1 in de nieuwjaarslijstjes met goede voornemens. Dankzij het boek ‘Functional Fit’wordt die doelstelling dit jaar ook werkelijk behaald. En nee, daarvoor hoef je niet per se je volledige levensstijl omgooien! Begin onder begeleiding van personal trainer Mulamba Van den Hende vandaag nog met een op jouw maat aangepast programma aan een fit en daardoor dynamischer leven. Via de testen kan je jouw niveau zelf bepalen en de drie fasen van het ‘Fit in 12 weken’-programma doorlopen op een manier die voor jou perfect haalbaar is!

Auteur Mulamba Van den Hende is zelf topsporter. In zijn studio Generation Fit geeft hij trainingsprogramma’s op maat. Hij werkte mee aan het populaire VTM-programma ‘Let’s get fit’ en was medeauteur van het gelijknamige boek. 

thema

Lifestyle

pag.

176

uitgave

28/06/2014

materiaal

Softcover met flappen

formaat

190 x 240

status

Uitverkocht

ISBN

9789089314277

de auteur

Mulamba Van den Hende

Functional fit

Nog geen reviews