Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Fundamenten van de psychologie

Marc Brysbaert

Fundamenten van de psychologie is de ideale inleiding tot de psychologie, voor studenten, maar ook voor andere geïnteresseerden. Hier bieden we de lezer de fundamenten. Een ruime selectie van klassieke theorieën en onderzoeken passeren de revue, maar ook de belangrijkste recente ontwikkelingen in de psychologie komen aan bod: hersenplasticiteit, spiegelneuronen, reconstructie van verdrongen herinneringen, zwaarlijvigheid, homo- en biseksualiteit, de waan van het IQ, de sociaal-cognitieve benadering van de persoonlijkheid, de invloed van de media op ons beeld van de psychiatrie en veel meer.

Deze uitgave is in de eerste plaats bedoeld voor de verschillende beroepsdomeinen waar hogescholen hun toekomstige bachelors en masters voor opleiden. Het is de uitgelezen keuze voor psychologische assistenten, maatschappelijk werkers, coaches, sociaal-pedagogische hulpverleners, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, diëtisten, personeelswerkers, sociaal-juridische dienstverleners, journalisten, onderwijskrachten enzovoort.

Het boek onderscheidt zich van andere inleidingen door de veelvuldige opname van onderzoek uit Nederland en België. Daarnaast is de opbouw en vormgeving van dit boek didactisch geoptimaliseerd, met onder andere samenvattingen en een kernbegrippenlijst, zodat psychologie studeren nuttig én aangenaam wordt.

€ 40
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

424

uitgave

08/09/2018

materiaal

Softcover

formaat

170 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319258

Anderen kochten ook

de auteur

Marc Brysbaert

Fundamenten van de psychologie

Nog geen reviews