Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Fundamenten van de psychologie - editie 2022

Marc Brysbaert

Derde, herziene editie

Fundamenten van de psychologie is de ideale inleiding tot de belangrijkste thema's in de psychologie. Een ruime selectie van klassieke theorieën passeren de revue, zoals hersenplasticiteit, computermodellen over de waarneming, reconstructie van verdrongen herinneringen, zwaarlijvigheid, LGBTQ, de waan van het IQ, de sociaal-cognitieve benadering van de persoonlijkheid, de invloed van de media op ons beeld van de psychiatrie, en het belang van psychotherapie voor de behandeling van psychische problemen.

Dit handboek is de derde, volledig herziene editie van een veelgebruikt overzichtswerk. Het is in de eerste plaats bedoeld voor de verschillende beroepsdomeinen waar hogescholen en universiteiten hun bachelors voor opleiden. Te denken valt aan beroepen zoals HBO-psychologen, maatschappelijk werkers, logopedisten, coaches, sociaal-pedagogische hulpverleners, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, diëtisten, HR-managers, HBO-juristen, journalisten, onderwijskrachten, enzovoort. Daarnaast is het boek een interessante inleiding voor niet-studenten die een kort overzicht van dit fascinerende onderzoeksgebied willen krijgen.

Dit boek onderscheidt zich van andere inleidingen doordat naast de gebruikelijke internationale literatuur veelvuldig gebruik is gemaakt van onderzoek uit Nederland en België. Daarnaast is de opbouw en vormgeving didactisch geoptimaliseerd, met onder andere samenvattingen na elke paragraaf en een kernbegrippenlijst, zodat psychologie studeren efficiënt én aangenaam wordt. Het boek bevat online toetsen met interactieve meerkeuzevragen, geïntegreerd via QR-codes.

Blader in het boek
€ 45,00
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

ca. 500

uitgave

01/02/2022

materiaal

Softcover met flappen

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463936972

Anderen kochten ook

de auteur

Marc Brysbaert

Fundamenten van de psychologie - editie 2022

Nog geen reviews