Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Fysica

Lieven Scheire

Lieven Scheire in zijn element

Lieven Scheire houdt van fysica en toont met plezier hoe ontroerend een formule kan zijn, hoe elegant het universum, hoe grappig een theorie. Wie de fysica niet lust, heeft ze volgens Scheire nooit smakelijk geserveerd gekregen. Dat is precies wat dit boekje wel doet: mensen goesting doen krijgen.

De relativiteitstheorie, kernsplitsing, de baan van de aarde en het bizarre gedrag van kwantumdeeltjes, de mooiste pareltjes uit de fysica doet Scheire kristalhelder en in al hun schoonheid uit de doeken. 

Dit boek heeft, vergeleken met zijn eerste uitgave jaren geleden, een grondige update én enkele nieuwe hoofdstukken gekregen: nòg meer fijne fysica om van te genieten.

€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

192

uitgave

08/04/2020

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463930611

Anderen kochten ook

de auteur

Lieven Scheire

Fysica

3
Gebaseerd op 2 reviews


04/01/2020
Heel interessante inhoud die verteld wordt op een simpele en ludieke manier zodat deze wetenschappelijke inhoud toegankelijk wordt voor iedereen.

16/04/2020
Als eerstejaarsstudent ingenieurswetenschappen zorgt dit boek dat al mijn kennis van het middelbaar en het eerste jaar universiteit wordt samengegoten als een geheel. Vele stukjes leerstof waarvan ik eerst geen link tussen zag zie ik nu aan elkaar hangen. Het boek zorgt steeds voor een nieuwe aha-erlebnis ook over hoe alledaagse toepassingen werken. Als student ingenieur krijg ik veel theorie en niet veel voorbeelden van de praktijk, nu ik dit boek heb gelezen zie ik ook wat er mogelijk is met alles wat ik leer. Zeker ook een aanrader voor mensen met een beperkte wetenschappelijke achtergrond, de wiskunde is namelijk beperkt maar de boodschap niet. Echt een fantastisch boek!