Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Gedistilleerde dranken

Sven De Potter
Bernard Filliers

van ambacht tot glas

Al in de 16de eeuw gingen de Spaanse conquistadores bij gebrek aan brandewijn aan de slag met het sap van de agaveplant. Het drankje dat zij destilleerden was de voorloper van tequila. Ook jenever heeft alles te maken met brandewijn: in de middeleeuwen won de versie gemaakt van de jeneverbes aan populariteit. Later werd het drankje onder de naam ‘gin’ ook in Engeland populair.

Met dit boek heb je alle informatie over gedestilleerde dranken in handen, of je nu meer wil weten over gin, jenever, whisky... Op een toegankelijke manier worden de geschiedenis en het productieproces van de belangrijkste drankensoorten uitgelegd, zodat je vanaf nu op elk feestje de show zal stelen met je kennis en leuke anekdotes. Bekende Belgische bartenders geven bovendien hun favoriete cocktailrecepten en insidertips om het beste uit je spirits te halen. Santé!

Auteur Bernard Filliers is telg van de vijfde generatie bij het familiebedrijf Filliers Distillery en staat momenteel aan het hoofd van de bekendste graanstokerij van België. Hij schrijft dit boek vanuit de expertise die hij in al die jaren heeft opgebouwd.

thema

Culi

pag.

208

uitgave

20/12/2016

materiaal

Hardcover

formaat

175 x 230

status

Op voorraad

ISBN

9789089316912

Anderen kochten ook

de auteur

Sven De Potter

de auteur

Bernard Filliers

Gedistilleerde dranken

Nog geen reviews