Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Gehakt

Wim Baillieu

Met 'Gehakt' maakt Wim Ballieu komaf met het banale en einde-van-de-maand-eten-imago van gehakt en maakt hij je warm voor de talloze mogelijkheden van het gemalen vlees. 

Wim staat al geruime tijd gekend als een kok met ballen aan zijn lijf o.a. in zijn restaurants 'Balls&Glory'. Dat hij de allerlekkerste gehaktballen kan maken, weet u intussen maar dat hij nog veel meer met gehakt kan, ontdekt u in dit boek.

De titel is tekenend voor de inhoud: een keuken die to the point is, met eenvoudige en vernieuwende recepten. Elk recept kan je bovendien klaarmaken met verschillende soorten gehakt: lam, kip, vegetarisch...Zo kan echt iedereen genieten van de smakelijke creaties van Wim Ballieu!

Woensdag gehaktdag? Elke dag gehaktdag!

thema

Culi

pag.

208

uitgave

11/10/2014

materiaal

Hardcover

formaat

195 x 255 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089314741

Anderen kochten ook

de auteur

Wim Baillieu

Gehakt

Nog geen reviews