Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Geld ophalen voor je onderneming? Dat doe je zo

Matthias Browaeys
Aelbrecht Van Damme

De tijd dat je als ondernemer alleen geld kon tanken bij je huisbankier is voorbij. Er is een hele batterij aan mogelijkheden bijgekomen voor ondernemingen die willen groeien: van crowdfunding en vriendenaandelen tot business angels en investeringsfondsen.

Dit boek gidst (toekomstige) ondernemers door het moderne financieringslandschap. Welke geldbronnen kun je aanboren? Wat zijn de troeven van al die financieringskanalen? Zitten er addertjes onder het gras? En hoe stapel je de juiste bouwstenen op elkaar?

De auteurs doen wat ze beloven, en meer: ook zaken als pitchen, rapporteren, investeerders belonen, op zoek gaan naar meer dan geld en zelfs je bedrijf verkopen komen aan bod. Zo ben je klaar om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

€ 24,99
Status: Pre order
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

200

uitgave

27/11/2022

materiaal

Softcover

formaat

170 x 220 mm

status

Pre order

Taal

Nederlands

ISBN

9789463938976

de auteur

Matthias Browaeys

de auteur

Aelbrecht Van Damme

Geld ophalen voor je onderneming? Dat doe je zo

Nog geen reviews