Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Geluk(t)

Sophie Maes

Leren omgaan met gevoelens als sleutel tot geluk

'Ieder is de smid van zijn eigen geluk,’ zo schreef de Romeinse geschiedschrijver Sallustius tweeduizend jaar geleden. Hoe dat smeden precies ging, dat wist hij niet direct neer te pennen. Volgens de auteur van ‘Geluk(t)’ ligt de basis in het lerenomgaan met je gevoelens. 

De zoektocht naar geluk is universeel en van alle tijden. Je moet het nochtans niet ver zoeken, beweert Sophie Maes, want de sleutel tot geluk ligt inderdaad bij jezelf. Als gediplomeerd psycholoog, psychotherapeut en psychodramaturg zoekt ze reeds 10 jaar samen met haar cliënten naar hun groot en klein geluk. Hierbij staat de omgang met (vaak verwrongen) gevoelens centraal. Vandaag reikt ze jou instrumenten aan om zelf aan de slag te gaan, met haar boek ‘Geluk(t)’.

€ 22,95
Status: uitverkocht
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

208

uitgave

18/04/2015

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Uitverkocht

ISBN

9789089315144

Anderen kochten ook

de auteur

Sophie Maes

Geluk(t)

Nog geen reviews