Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Goed omringd

Lynn Geerinck

It takes a village to raise a child

Of je nu mild ouderschap, afgestemd opvoeden of een andere opvoedingsmethode volgt, we investeren als ouder massaal in de opvoeding van onze kinderen en gaan op zoek naar onze eigen individuele opvoedingsstijl. En toch zijn er vanaf de eerste dag onvermijdelijk ook andere hoofdrolspelers in het leven van ons kind, die ons niet per se volgen in onze opvoedingsstijl. Hoe pak je dat nu aan, hoe spreek je de trainer aan op zijn aanpak waar je kind onzeker van wordt, wat doe je met het ongevraagde advies van anderen die je uit evenwicht brengen, wat zeg je wel of niet op een oudercontact? En vooral hoe omring je je gezin met de juiste mensen en hoe laat je af en toe die controle eens los? 

Op deze vragen gaat auteur Lynn Geerinck uitgebreid in. Ze ging te rade bij experten zoals ex-kinderrechtencommissaris en huidig directeur van het Agentschap Opgroeien Bruno Vanobbergen, psychotherapeut Jürgen Peeters en vrouwencoach Romina Verwichte. Daarnaast sprak Geerinck ook met verschillende gezinnen en merkt dat vele ouders worstelen met het vinden van een goed netwerk, maar ook met hele creatieve oplossingen voor de dag komen.

Een must read voor elke ouder.

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

304

uitgave

04/11/2021

materiaal

Hardcover

formaat

150x220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463935739

Anderen kochten ook

de auteur

Lynn Geerinck

Goed omringd

Nog geen reviews