Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Goeiemorgen, morgen

Filip Osselaer

Nicole & Hugo: 50 jaar onafscheidelijkheid

Op 1 december 1971 trouwden Nicole Van Palm en Hugo Verbraeken met elkaar. Ze waren toen al enkele maanden het zingende en dansende duo Nicole & Hugo. Dankzij de klassieker ‘Goeiemorgen, morgen’ werden ze in de loop der jaren een iconisch koppel. 

Nu, vijftig jaar later, kijken Nicole en Hugo terug op hun leven en carrière. Ze vertellen openhartig over hun eerste ontmoeting – hij een Antwerpenaar, zij een Brussels ketje – , over ziekte en verdriet, over succes en showbusiness. Ze brengen het verhaal van glamour en glitter op cruiseschepen en in Saint-Tropez, ze gaan op stap met André Van Duin en Gert Verhulst. 

Dit is het verhaal van twee mooie mensen. Van dromen die uitkomen, van tijden die veranderen. Het verhaal van altijd durende liefde,van de vleesgeworden onafscheidelijkheid.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Pop culture

pag.

192

uitgave

19/03/2022

materiaal

Softcover

formaat

150x220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463936682

Anderen kochten ook

de auteur

Filip Osselaer

Goeiemorgen, morgen

Nog geen reviews