Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Grote kunst voor kleine kenners

Thaïs Vanderheyden

Verborgen parels

Heb je nog geen ‘Grote Kunst voor Kleine Kenners’ in huis? Hoog tijd om in de artistieke wereld van illustratrice Thais Vanderheyden te duiken! Het boek ‘Grote kunst voor kleine kenners: verborgen pareltjes’ is het derde boek  in de boekenreeks waarin ze de mooiste, bekendste en meest opmerkelijke kunstwerken naar de kinderkamer brengt. De gebroeders Van Eyck, Michelangelo, Van Gogh, Mondriaan, Andy Warhol, Keith Haring… allemaal krijgen ze een plaats in dit bijzondere boek. 

€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Kids

pag.

48

uitgave

06/10/2018

materiaal

Hardcover

formaat

250 x 320 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319289

Een leerrijk kijk­, lees­ en zoekboek

Elk schilderij krijgt haar eigen unieke twist, met bijzondere wist­je­datjes. Voor je het weet, ben je een echte kleine kenner van grote kunst! Speur tijdens het lezen zeker naar de kleine muisjes die zich verstoppen in de mooie kunstwerken. Een leerrijk kijk­, lees­ en zoekboek!

Thaïs Vanderheyden is illustratrice en auteur van de kinderboeken 'Grote Kunst voor Kleine Kenners’, ‘De Spiekpietjes’ en zoveel meer. Kleine kunstliefhebbers kunnen in dit prachtige boek haar vrolijke schilderijen vergelijken met het origineel.

Anderen kochten ook

de auteur

Thaïs Vanderheyden

Grote kunst voor kleine kenners

Nog geen reviews