Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Harde tijden

Rudi Vranckx

Voorbij het Kalifaat: een wereld van angst en woede

Twee jaar na zijn bestseller Oorlog om de Geesten pakt Rudi Vranckx weer uit met een boek dat het Vlaamse publiek zal fascineren. De VRT-reporter ziet hoe IS in Syrië en Irak ten onder gaat. Maar het is niet omdat het Kalifaat is platgebombardeerd, dat we straks wakker worden in een veiliger wereld. Want hoe moet het nu verder met al die extreem-religieuze strijders? Betekent een nederlaag ginder meer terreur hier? Hoe rem je ‘lone wolves’ af? Is dit het einde van de ‘soft power’? 

Er wachten ons harde tijden. En een wereld van grote boosheid (zij op ons, wij op hen) en van angst voor ‘de uitheemse vijand’ en het ‘verlies van onze identiteit’ (zie ook Trump, Brexit, Wilders…). Maar lost het iets op om op onszelf terug te plooien? Of is dit het einde van ‘the world as we know it’?

Blader in het boek
€ 22,95
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

232

uitgave

07/04/2017

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089317278

"Goede journalistiek moet de harten en de geesten veroveren"

Rudi Vranckx

Anderen kochten ook

de auteur

Rudi Vranckx

Harde tijden

Nog geen reviews