Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Heavy Sh!t

Nora Gharib

Een boek met vragen en antwoorden voor en door jongeren

Verontrustend veel jongeren geven aan zich niet goed in zijn of haar vel te voelen. En de problemen, vragen en kopzorgen waar die jongeren mee zitten, zijn niet van de poes. Het zijn vaak zware onderwerpen. Heavy shit. De titel van dit boek is niet lukraak gekozen. ‘Heavy Sh!t’ wil de taboes niet uit de weg gaan, maar brengt de verhalen van binnenuit. Onderverdeeld in zes grote thema’s gaat dit boek in op de vragen die in die malende hoofden zitten: Hoe komt het dat ik zo moeilijk vrienden maak? Welke drugs bestaan er, en wat zijn de gevaren ervan? Ik voel me slecht in mijn vel. Met wie moet ik praten?

Nora Gharib (bekend van ‘K3 zoekt K3’ en hoofdrolspeelster in ‘Patser’, de nieuwe film van Adil El Arbi en Billall Fallah) zoekt naar genuanceerde antwoorden door te praten met experten, met ouders, met leerkrachten, maar vooral: met jongeren.‘Heavy Sh!t’ is dan ook een boek voor en door jongeren. Met als missie: come as you are. Iedereen mag zijn of haar mening geven, er wordt met respect naar geluisterd.

Voor dit boek sloegen Borgerhoff & Lamberigts en TAGMAG de handen in elkaar.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Young Adult

pag.

192

uitgave

14/03/2019

materiaal

Softcover met flappen

formaat

170 x 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089317827

Anderen kochten ook

de auteur

Nora Gharib

Heavy Sh!t

Nog geen reviews