Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Help, ik kan het niet laten!

Trees Peersman

Over snoepen, snacken en emo-eten

De basis van een gezonde voeding kent iedereen. Granola met yoghurt als ontbijt, een half bord groenten, voldoende water drinken… Met wat goede wil lukt vaak het aardig om gezonde maaltijden op tafel te toveren. 

Maar snoepen tussendoor laten, dat is al een pak moeilijker. Dat kommetje chips ‘s avonds in de zetel is zo aanlokkelijk. Thuiskomen na een lange dag en de stress weg-snoepen. Bij een tas koffie horen koekjes. Een lichaam dat schreeuwt om chocolade. Die sterke drang kent praktisch iedereen. 

Sana-coach en diëtiste Trees Peersman beschrijft in Help, ik kan het niet laten! op welke manier men snoepgedrag blijvend onder controle kan krijgen. Met de juiste inzichten en de geschikte oplossingen om dat snoepduiveltje voor eens en voor altijd te slim af te zijn. Dit boek pakt de kern van de zaak aan door te zoeken naar de onderliggende patronen, de gewoontes en de triggers. Zodra die kern goed zit, verdwijnt dat smekende stemmetje. Zo lukt het om die snoepdrang onder controle te krijgen en gewoon gezond te genieten, zonder te hervallen in oude gewoontes. 

Grip krijgen op emo-eten, gedoseerd snoepen, eetbuien aanpakken. Het kan! Dit verhelderend boek vertelt je hoe. 

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

11/06/2022

materiaal

Softcover

formaat

150 x 220

status

Coming soon

ISBN

9789463937696

de auteur

Trees Peersman

Help, ik kan het niet laten!

Nog geen reviews