Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Het gehaktballenboek

Wim Baillieu

De beste recepten van Balls & Glory

De populaire televisiechef Wim Ballieu (bekend van ‘Goe Gebakken’) opende in Gent de ontzettend succesvolle meatball shop ‘Balls & Glory’, waar je de beste gehaktballen van het land kan eten. Ze zijn gevuld met verrassende ingrediënten, van truffel tot appel, de variaties zijn eindeloos. Dit boek bevat de mooiste foto’s en de 70 tofste recepten om thuis zelf meatballs te maken. Binnenkort opent een tweede shop in Brugge. Een trend om in de gaten te houden.

thema

Culi

pag.

192

uitgave

27/03/2013

materiaal

Hardcover met flush cut

formaat

165 x 235 mm

status

Uitverkocht

ISBN

9789089313546

"‘What we like most about our meatballs is that they are filled with things we love. En dat geldt evenzeer voor dit boek: de beste meatball recepten, geïllustreerd met prachtige foto’s."

Wim Ballieu

Anderen kochten ook

de auteur

Wim Baillieu

Het gehaktballenboek

Nog geen reviews