Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Het grote Noordzeeviskookboek

Marc Declercq
Felix Alen

De meest complete gids over Noordzeevis

Bestaat er iets lekkerders dan een versgevangen vis, recht van het net in de pan? Met dit boek bij de hand is er weinig dat eraan kan tippen. In ‘Het Grote Noordzeeviskookboek’ worden allezeevissen en schaaldieren van de Noordzeegebundeld in een schitterend naslagwerk. Met een helder antwoord op elke vraag met betrekking tot Noordzeevisserij en –vissoorten: hoe wordt vis gevangen in de Noordzee? Hoe weet je welke vis duurzaam gevangen is? Welke vis, schaal- en schelpdieren eet je in welk seizoen? Wat zijn de meest gebruikte technieken voor de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren?

Elke vissoort wordt apart belicht met een portret, licht verteerbare wetenschappelijke, nutrionele en culinaire informatie en uiteraard een aantal heerlijke recepten. Van makkelijk tot uitdagend, van klassiek tot iets creatiever… voor iedere (amateur)kok wat wils en geïllustreerd met prachtige foto’s. 

Blader in het boek

thema

Culi

pag.

400

uitgave

30/09/2014

materiaal

Hardcover

formaat

225 x 285

status

Op voorraad

ISBN

9789089314567

"Het meest volledige Noordzeeviskookboek ooit uitgebracht, onmisbaar in elke zichzelf respecterende keuken!"

Anderen kochten ook

de auteur

Marc Declercq

de auteur

Felix Alen

Het grote Noordzeeviskookboek

Nog geen reviews