Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Het hoe en waarom van... de West-Vlaming

Geert Stadeus

Als West-Vlamingen in de file willen staan moeten ze met elkaar afspreken. Met twee klinkers kunnen zij meer vertellen dan wie beleefd alle klinkers gebruikt. Waar ze wonen is het soms mooier dan de Ardennen, maar dan met meer horizon. De helft van het land loopt de provincie onder de voet om tot bij hun zeetje te geraken en nog worden ze nooit echt kwaad.

Wat zijn West-Vlamingen, behalve het enige wat wij zeker weten – namelijk de inwoners van West-Vlaanderen? Ze werken hard, reageren slecht op ondertitels op tv, ze zijn honkvast maar als ze de grenzen overschrijden om hun kansen  te wagen in de Nieuwe Wereld, dan máken ze het nog ook. Denk maar aan de succesverhalen uit de VS, Canada en zelfs Brussel. Maar wat zijn ze nu echt? Wat denkt de rest van Vlaanderen over de West-Vlaming? Denkt de West-Vlaming iets over de rest van Vlaanderen?

Het werd tijd om de Vlaamse provincies aan elkaar voor te stellen. Met het oog op het stijgen van de waterspiegel moest West-Vlaanderen wel het voorwerp vormen van het eerste boekje in deze reeks.

€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Humor

pag.

160

uitgave

01/10/2018

materiaal

Softcover

formaat

125 x 200

status

Op voorraad

ISBN

9789089312396

"West-Vlamingen tonen veel begrip voor Vlamingen die in een andere provincie zijn geboren. Zij snappen ook wel dat niet iedereen het geluk heeft van in West-Vlaanderen te zijn geboren."

Geert Stadeus

Anderen kochten ook

de auteur

Geert Stadeus

Het hoe en waarom van... de West-Vlaming

Nog geen reviews