Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Het nest

Katrien Ballinckx

Hoe maak je van je gezin en warm en veilig nest?

Je kind vol zelfvertrouwen en geluk de wereld in sturen, moet zowat de wens zijn van iedere ouder. Een warm en veilig nest is daarvoor de ideale én cruciale voedingsbodem. De partnerrelatie vormt hierbij de basis. Ouders die elkaar graag zien, geeft een kind een veilig en geborgen gevoel. Maar een kind heeft ook andere noden.

Nood aan een welkom van de ouders. Nood aan ouders, die aanwezig en beschikbaar zijn. Nood aan veilige grenzen. Nood aan een positief zelfbeeld. Het lijkt allemaal evident, maar hoe ga je als ouder die noden correct invullen? Hoe geef je grenzen aan? Wat moet je doen als die overschreven worden? Hoe zorg je dat je als ouder aanwezig bent maar ook niet té aanwezig?

Vragen die elke ouder zich wel eens stelt.

thema

Lifestyle

pag.

208

uitgave

27/03/2015

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089315137

Een warm en veilig nest

In Het Nest helpt therapeute en erkend bemiddelaar Katrien Ballinckx je een antwoord te formuleren op die en veel meer vragen. Je kind opvoeden tot een gelukkig, warm en zelfzeker persoon is immers niet gemakkelijk, en een warm nest creëer je niet zo maar in 1-2-3. Daarom schiet Katrien de ouders te hulp en schreef ze een praktische handleiding om als ouder steviger in je schoenen te staan en je kinderen te kunnen geven wat zo belangrijk is: een warm en veilig nest.

Anderen kochten ook

de auteur

Katrien Ballinckx

Het nest

Nog geen reviews